18 results
-
-
The total antioxidant content of more than 3100 foods, beverages, spices, herbs and supplements used worldwide
-
Selective COX-2 inhibition affects fatty acids, but not COX mRNA expression in patients with FAP
-
Polyamines in foods: development of a food database
-
Polyamines: total daily intake in adolescents compared to the intake estimated from the Swedish Nutrition Recommendations Objectified (SNO)
-
E A T: Edited aesthetics of taste
Master i produktdesign
-
Et bærekraftig skolekjøkken? En studie av Mat- og helse- lærere på ungdomstrinnets undervisningsstrategier om temaet “bærekraftighet”
Master i samfunnsernæring
-
Stressa forhold til mat? En kvalitativ studie om unge idrettsutøveres tanker og holdninger til mat
Master i samfunnsernæring
-
En kvalitativ studie av menns oppfatninger av helse, kostråd og kostholdets betydning for å forebygge livsstilssykdommer
Master i samfunnsernæring
-
Nutrition literacy hos 10. klasseelever i en østlandskommune
Master i samfunnsernæring
-
SAPERE-metoden : pedagogisk metode for sensorisk trening tilpasset norske barnehagebarn i femårsalder
Master i samfunnsernæring
-
Frokostvaner, med vekt på sosioøkonomiske forskjeller, blant elever i videregående skole med og uten tilbud om skolefrokost
Master i samfunnsernæring
-
Å spise for fremtiden. Erfaringer med og opplevd nytte av et matlagingskurs blant asylsøkere ved et integreringsmottak.
Master i samfunnsernæring
-
Hvilke reklameslagord for presumptivt sunne og usunne produkter foretrekker skoleelever?
Master i samfunnsernæring
-
Prosessevaluering av HEIA-prosjektet på 6. trinn I hvilken grad nådde prosjektet frem til elever og foreldre, og hvordan likte de det?
Master i samfunnsernæring
-
Child undernutrition in the Far-West Terai of Nepal
Master i samfunnsernæring
-
Exploring food marketing to children in the context of the UN Guiding Principles Reporting Framework: A salient human rights issue?
Master i samfunnsernæring
-
Utvikling av kultur- og språksensitivt tekstinnhold til den fremtidige appen Samtale om mat på helsestasjon-2: En kvalitativt utforskende studie basert på Suitability Assessment of Materials
Master i samfunnsernæring